Impressió solidària

Impressió solidària

8 abril, 2019 Eventos 0
Los alumnos de impresión con dos perros de la perrera

Els alumnes de segon curs d’Impressió Gràfica han fet un donatiu solidari a la Societat Protectora d’Animals i Plantes del Baix Vinalopó. Una associació que es dedica a la lluita contra l’abandonament i el maltractament animal des de fa 25 anys. En total del donatiu ha sigut 255 euros, recaptats el dia de la Jornada Cultural al taller Sublima’t i organitzat pel departament d’Arts Gràfiques. Un taller que consistia en la impressió i la venda de samarretes amb dissenys fets per l’alumnat.

Los alumnos de impresión sentados detrás de una pintura en el IES CARRUS momentos después de entregar el donativo al responsable de la perrera.

Un donatiu de 255 euros recaptats el dia de la Jornada Cultural

Per agrair la generositat del alumnes, han visitat el nostre institut, Pizca de 7 anys i Valiente de 13, dos gossos que busquen una família que els estime. Com ells, hi ha altres 70 gossos i 30 gats que viuen a les cases d’acollida dels voluntaris mentre esperen una oportunitat. A la protectora col·laboren 60 voluntaris que ens han volgut recordar la necessitat de qualsevol tipus d’ajuda ja que no reben cap subvenció pública. Si us animeu a participar, be econòmicament o com a voluntari, no dubteu en visitar la seua pàgina web on trobareu tota la informació, protectorabaix.org